CAP – центр підтримки професіоналів

Команда Сан Марко регулярно проводить освітні та консультаційні заходи з метою професійного зростання майстрів-декораторів.

Кожен майстер, хто обирає роботу з CASATI, оцінить технічну підтримку до та після продажу як декоративних матеріалів, так і лакофарбової продукції.

Офіційний семінар-презентація в Києві 

Щороку влітку організовується офіційний семінар-презентація Сан Марко. В першій частині семінару технологи з Італії та України представляють класичні та нові техніки нанесення декоративних матеріалів. Друга частина семінару присвячена огляду новинок року. Сан Марко регулярно відстежує та втілює світові тенденцій дизайну інтер’єрів у нових декоративних матеріалах.  Дати проведення семінарів будуть додатково анонсовані на сайті.

Регулярні майстер-класи у фірмовому салоні в Києві

Професійні консультації технологів салону сан марко в Києві надаються безкоштовно. Просто повідомте телефоном заздалегідь про наявні питання та домовтесь про зустріч. Додатково на зустрічі можуть бути показані різні техніки нанесення декоративних матеріалів, озвучені важливі нюанси. 

Lab For Pro – курси професійного навчання в Італії

Щороку проходять курси у Навчальному Центрі при головному офісі в місті Маркон (Венето, Італія). Розроблені окремі програми як для майстрів-декораторів, так і для менеджерів-консультантів. Програми носять інноваційних характер, оскільки їх зміст та методики регулярно оновлюються та розширюються.  Учасники також мають можливість проконсультуватися з технічними спеціалістами та експертами Заводу Сан Марко. Підвищити свій професійний рівень на курсах можна за умови попереднього подання заявки регіональному представнику Заводу Сан Марко в Києві. 

Офіційне відео нанесення декоративних матеріалів

Сан Марко регулярно оновлює відео нанесення декоративних матеріалів. Переглянути відео можна на детальних сторінках в розділі Матеріали.